Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Diokhan

    addikt

    válasz agabe #171038 üzenetére

    Nem tudom, hogy ez beállítható-e, mivel nekem sosem volt még ilyen gondom, hagytam mindig úgy, ahogy van, oda mentette, ahova akarta, sosem foglalkoztam ezzel. De köszi a tanácsot, átadom.
    "Azért a saját készüléken ott kellene lennie." - Ez valóban így van, egészen addig, amíg egy főverzió váltás miatt újra nem gyalultad az egész telefont (mert ugyebár sokan mondják, hogy ha csak frissítéskor elég az OTA, főverzió váltáskor azért nem árt egy clean install iTunes-al meg minden...). De ugyebár eddig ez úgy működött, hogy példa: Feleségem én és a lányom is játszunk a Hay-Day nevű jópofa játékkal, ami akkor sem kínálja fel a mentésedet, ha a Game centerbe (vagy google-ba, mert Ők androidon játszanak) már be vagy jelentkezve, de ha az iOS-ben (és androidon) be vagy lépve Facebookba, majd a játékban is bejelentkezel, azonnal értesít, hogy van egy mentés a felhőben. Szóval a kérdésedre a válasz, igen, vannak. :)

    (#171043) consono: Köszi, ez jó hír!

    (#171042) joey04: Semmit nem értettél félre, pontosan erről van szó.

    Egyébként pedig az a lehetőség sincs kizárva, hogy a kedves barátom elbénázott valamit, és ha az itt összegyűjtött infókat átadom neki, akkor hamarosan rájön, hogy felesleges volt aggódnia!

    Mindenkinek köszönöm a válaszokat!

    [ Szerkesztve ]

    Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein

Új hozzászólás Aktív témák