Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz Gsx-rr #175150 üzenetére

    Jójó, de eddigi apple telókhoz képest azért újdonság a gesztusvezérlés is még ha van is olyan része amin kell javítani, nameg 2-3 éve nem volt még e2e display (galaxy edge-k lehajló széle sem az volt) senkinél az idén kezdődött.
    Kamera nagyon szubjektívvá kezd válni, mert S-es samu és pixelek meg a plus-os iphone-ok kameráinak mindig megvoltak egymáshoz képest az kisebb-nagyobb előnyei hátrányai és ezek is folyamatosan egyre kisebbek. Nincs is minden szempontból legjobb, bár úgy tűnik pixel2-esek nagyrészt jobbak most fényképek esetében, de ott is van amikor valamelyik másik nyújt kicsit jobbat. Videóban még nehezebb megmondani melyik a legjobb. Mindegyiknek megvannak a saját erősségei és gyengeségei.
    Vízállóság pixel2-nél se jobb abban csak a samsung van előrébb évek óta.

    Ott állunk, hogy mindegy mit veszel (jópár flagship közül) nagyon mellényúlni nem lehet és inkább az dönt melyik platform szimpibb valakinek, nameg a brutál árazás, bár úgy tűnik ez sem riasztotta el a legtöbb embert igaz külföldön is többnyire előfizuhoz vették amivel meg nem érződik sokkal drágábbnak havonta mint a többi.
    Kér, hogy itthon pixel 2 nem kapható hivatalosan és szolgáltatóknál, mert az érdekesebbé tenné a helyzetet, de jön már a 1+5T, itt a mate10 pro is, meg egyebek. Méretben asszem az X a legkompaktabb (kényelmesebb nadrágzsebben mint sima S8) ami szintén szintén nem baj.

Új hozzászólás Aktív témák