Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thomson7575

    tag

    Ha azt vesszük, ahhoz képest, hogy itthon milyen fizetések vannak, a magyar ember ugyan úgy megveszi az új modellt mint az amcsi. Nem egy ember kezében láttam a X-et rögtön amikor elérhető volt hazánkban 370k ide vagy oda. Szóval az áraktól el lehetne tekinteni, mert csak nézőpont kérdése LENNE. DE ! Az árkülönbözetek már-már szerintem is irreálisak az egyes modellek között. Most ki fogják adni az új ixszeket de ha a kijelzőméreten meg a szokásos parasztvakításokon kívül nem fog többet nyújtani még dizájnba se, akkor miért éri meg kiadni azt a rengeteg pénzt az újakra, amikor a "tavalyi" X is ugyan azt lehozza kevesebbért. Be lehet itt magyarázni, hogy gyorsabb proci stb. de ugyan azt a felhasználó élményt fogja nyújtani mint a régebbi modellek és a sebesség különbözetet se lehet majd megérezni.
    Idáig az Apple minden évben ki tudott adni egy iPhonet ami valami újat tudott mutatni legyen az dizájn vagy bármi más. Ha lehet hinni a pletykáknak akkor ez idén elmarad, mert csak iphone x hasonmásokat fogunk kapni egy rakat pénzért. Na de persze megjelenésig van még egy kis idő és én reménykedem, hogy lesz valami csavar amit elő tudnak még húzni az almások.

    Siemens C35 -> Sony Ericcson T220 -> Samsung U600 -> Galaxy mini -> Lumia 520 ->Galaxy S4 mini -> Huawei P8 -> iPhone 6s -> iPhone XS

Új hozzászólás Aktív témák