Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rithm

    csendes tag

    Egy gonddal indult, kettő (három) lett belőle, kérném a segítségeteket.

    1/ Szeretném törölni a telefonról (6s, IOS10) a régebben visszamásolt (jelenleg duplán található) képeket, és videókat mert nincs több szabad helyem.
    Tudomásom szerint ez csak úgy lehetséges, ha az iTunesban megadott könyvtárat kiürítem, és azt szinkronizálom vissza. :((
    ?? Ugye a többi (a telón levő, később készített) rajta marad?
    Úgy gondoltam, hogy a biztonság kedvéért kimentem a legutóbbi képeket az eddigi mentéshez. (Természetesen nem abba a könyvtárba, amit a a szinkronhoz megadok.) Szokás szerint rádugtam a telót a gépre, megjelent a Windows könyvtárban, rámentem az ott található könyvtárra (ami mostanáig DCIM volt), és kiírta, hogy üres. Jobb egérre kiírta a teló foglalt és szabad kapacitását, de tenni nem tudok vele semmit.
    Egyébként épp előtte töltöttem le és installáltam az új iTunes (+iCloud) verziót.
    ?? Hogyan tudnék hozzáférni a régi DCIM-megjelenítéshez, hogy azt a néhány fotót kimentsem? Tényleg nincs más megoldás, mint emilen átküldeni a számítógépre? iCloud-ot nem használtam, és nem is szeretnék.

    2/ Keresésre láttam, hogy a "Képek" mappában született egy iCloud Photos könyvtár.

    3/ Próbaként másik telót is rádugtam (SE, IOS12). A teló mindenféle biztonsági kérdést tett fel, majd nem történt semmi. A windows könyvtárban a sajátgépnél nem jelent meg. Beugrott viszont ugyanaz a könyvtár, ami az előbbinél.
    ?? ugyanoda szeretne menteni két telóról?

    Szóval, azt szeretném tudni, hogy ??hogyan tudnám eltávolítani a visszamásolt képeket, illetve ??kimenteni az újakat iCloud nélkül? :F

Új hozzászólás Aktív témák