Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lall

    veterán

    válasz parandroid #210272 üzenetére

    Itt egy indexes (sixx) nagyon jó "teszt", összefoglaló az Apple TV szolgáltatásról.

    "Az Apple-nek viszont nem feltétlenül a saját gyártás a nagy üzlet, úgy meg pláne nem, hogy a The Morning Show első évada 150 millió, a See-é 140 millió dollárba került, hanem az, hogy ők legyenek a tartalomfogyasztás kapudrogja. Már most, az induláskor elérhető több más szolgáltatás is a TV applikációjukon keresztül, de valódi integráció majd csak májustól lesz elérhető, eleinte(?) csak az USA-ban. Ezt úgy kell elképzelni, hogy a felhasználó a TV appon keresztül 150 szolgáltatást ér majd el, 150 olyan tévéadót és streamingplatformot, amit jó esetben 150 külön appon keresztül. A lényeg itt a felhasználói élménynek hazudott kényelem és lustaság, aminek én nagy élharcosa vagyok egyébként:
    EGY KATTINTÁSSAL MEGKAPOK MINDENT.
    Az app intergrálja az összes előfizetésünket az HBO-tól a Hulun át a kábelcsomagunkig, és onnantól nem a felület számít, hanem a tartalom. Az Amazon The Marvelous Mrs. Maisel című sorozatát akarom nézni? Rákeresek, feldobja, klikk, nézem. Ezért cserébe az Apple részesedést kap a többi cégtől, melyek között a Netflixen kívül mindenki ott van, még az HBO is. Az USA-ban tehát májustól elég csak belépni a TV appba, kiválasztani a szolgáltatásokat, és a fizetés az Apple fiókon keresztül meg is történik, nem kell hat passworddel törődni, és mindenféle szolgáltatói rigolyákkal foglalkozni."

    Én személy szerint Apple TV-n es Amazon Fire Stick 4K- n nézem. (Utóbbi sokkal olcsóbb, kisebb). Bár hazudok, mert még nem kezdtem bele egyik sorozatba sem. :)

    Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?

Új hozzászólás Aktív témák