Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • freelanced

    addikt

    válasz Mr.Silkó #210421 üzenetére

    Üdv!

    Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

    Mr. Silkó

    Edzéshez is használod esetleg? Ha volt első generációd, ahhoz képest a doboz minősége javult / romlott esetleg? Illetve mennyire tudod betartani az ajánlott hangerőt annak okán, hogy nem szigetel?

    Ha esetleg használtál sima Earpodst, ahhoz képest kényelmesebbnek mondanád?

    tboldi

    Köszönöm az infókat. A tok anyaga, minősége feléd is kérdés, hátha tudsz érdemben nyilatkozni, erre is volt panasz.

    lugosi

    Köszönöm a visszajelzést. Őszintén én sem hallottam sehol szinte, és mikor már majdnem rábólintottam volna a dologra akkor futottam bele az itteni review-okba.

    Link

    Lehetséges, hogy csak haterek, vagy netán használt vagy hamisított terméket vásárlók írtak ide végül, meg ugye nyilván többen írnak ha gond van vele, mintsem hogy olyan írjon akinek jól megy, de engem is meglepett a rengeteg negatív komment, változatos de bosszantó hibákkal.

    De örülnék ha jó lenne, mert kényelmi szempontból, telefonálni igen hasznos lenne, és sok funkció tetszik benne, azt leszámítva, hogy nem zárja ki egyáltalán a külvilágot, de néha ez is előny, egyedül a tömegközlekedés ami problémás ilyen téren.

    Egyébként aki használt sima Earpodsot, kényelmesebbnek gondolja? Vagy ti mennyit használjátok? Egész jól illeszkedik a fülembe a sima vezetékes, de 2 óra használat után kissé feszíti a fülem, megfájdul a porc tőle, viszont addig mint ha benn se lenne, de nem is lötyög.

    Várható, hogy a kábel elhagyása okán kényelmesebbé válik a füles? Volt ilyen tapasztalatotok?

    Kicsit hosszúra nyúlt... :U

    Köszönöm a válaszokat! :R

    Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.

Új hozzászólás Aktív témák