Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz szecska24 #216492 üzenetére

    Ok, értem, köszi. Megvárom míg lemegy nap és meglövöm ma még egyszer vakuval ugyanazt a képet így, és üvegfólia nélkül is. Kíváncsi vagyok, tényleg.

    Wajk

    Köszi neked is.
    tuzpenge

    ?
    Világos, de ne szívd már mellre. :) Eleve, hol írtam h nem fogadom el a tippet? Sehol nem kérdőjeleztem meg a tanácsot, pusztán furcsáltam h egy baromi vékony, áttetsző üveg h tudja ennyire befolyásolni az egész képminőséget vaku mellett.

    oszy

    Megteszem ma.


    FIREBLADE78
    Nos, nem vagyok az az ember, aki tokban tartja a telefonját, de azért még belerakja egy nakbakasztós textilzsákba is, körbe fóliázza és még mellette biztosítást is köt rá. Az elején pl semmi nincs, nem szeretem az üvegfóliákat, mert interferálja a színeket.. Soha nem volt egyik készülékemen sem.
    A kameralencsékre iszonyú egyszerű racionális okból raktam védőfóliát. 2 éve a 7 Plus-omat ugyanilyen tokban tartva leejtettem egy burkolatlan betonlépcsőre. Pattogott vagy 3-at, mire megállt. A tok megvédte mindenhol a készülékházat (kijelzőn egy karc sem lett, pedig azon sem volt fólia), viszont a kameralencse betört.... Ebből a szituból levont konklúzió okán ruháztam be arra a 300ft-os, 3db-os szettre. De ha tényleg az lesz az oka, akkor inkább leveszem róla és vállalom az esetleges kockázatot.

    lugosi

    Pár óra és kiderül. :)

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák