Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolt19900

    őstag

    Sziasztok!

    Előre is elnézést, amennyiben nagyon-nagyon bagatell/amatőr lenne a kérdésem, de úgy néz ki, hogy családban örökölni fogják a telefonomat és nézelődnöm kell másik készülék iránt.

    Egy Honor 8-ast nyúzok most és szemezgettem egy ideje az iPhone X készülékkel.

    Érdemes még ezt a variánst megvásárolni? (leginkább használt, használt garis példányok között nézelődöm 64gb-os variánsban találtam már 100-130e ft közötti összegért)

    Amik még szóba jöhetnek azok topikoff telefonok, de újban pl. Xiaomi Redmi note 8 Pro lenne a másik kiszemelt (ez van közel árban azon a szinten amit kitűztem magamnak)

    Ill használtan esetleg Samu S9 vagy + vagy note 8

    Amire használom a készüléket: net, kapcsolattartás messengeren leginkább ill. szeretek fotózni.... a fényképész funkciói mennyire jók a telefonnak?

    Első hsz-t átolvasom ill. utánakeresek mélyebben is a telefonnak, amennyiben azt mondjátok, hogy még okés a dolog :) így 2020ban, ill. egy használt készüléknél akkuidőt esetleges "előkerülő" típushibákat valamilyen leírásban találni a készülékről?

    Tudom, hogy nem friss csirke már az X, de tetszik a formája ill. a kialakítása és ez fogott meg benne igazán érdeklődés szintjén + az, hogy már elérhető ársávba bekerült részemre.

    2-3 vagy akár 4 évre is szoktam telefonnal tervezni, ha esetleg ez számít a kérdéseim megválaszolásában.

    Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--

Új hozzászólás Aktív témák