Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FrezeR

    senior tag

    válasz burgatshow #223048 üzenetére

    Rányomok a wacth-on a párosítás indítására miután kiválasztottam a nyelvet, a telefonon is rányomok a párosításra. Bejön egy gömb alak az órán, felétartom a telót, hogy a kis ablakba észlelje az óra kijelzőjét. Ezután kiírja a telefon, hogy az apple watch frissítése, felugrik egy pillanatra egy kis ablak, hogy frissítés alatta, hogy megszakítás, de rögtön el is tűnik az ablak és írja, hogy a párosítás törlése. És visszadob az elejére az egész folyamatnak.

    Ha arra megyek, hogy frissítés kihagyása és apple watch beállítása, eljutok addig, hogy jobb vagy balkezes, meg hol legyen a digital crown és megint ugyan úgy kiírja, hogy párosítás törlése. Eddig jutok el bármit is csináltam vele.

    Az órán semmit nem tudok megnyitni, nincs menü, hanem csak a nyelvet és régiót állíthatok, utána jön a párosítás, vagy beállítások visszaállítása és kezdi elölről az egészet.

    Ha kézi kapcsolódásra megyek, akkor ugye megadom a számokat amit az óra kiír, utána jön, hogy frissíteni kell, arra rányomok de a telefon szoftverének frissítési menüje jön be, az meg naprakész.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák