Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kushwavez

    senior tag

    válasz #26097408 #226041 üzenetére

    haha, nekem olyat csinál az i7, hogy felteszem tölteni és töltés közben még azért merül pár százalékot (akksi tavaly cserélve és már 87%), de közben tűz forró az akksi (ilyenkor mondjuk nem tudom mi van).

    Az eredeti adapter és a kábel az oka egyébként, és szerintem eléggé gyász a minőségük. Már nem is tudom hányadik kábelt szerzem be... (vigyázok a telefonra is és nem használom töltés közben, mégis szereti megadni magát a töltő része a dolognak. érdekes, USB-C-s eszközeimnél soha nem volt ilyen problémám...nos, annyira nem magyarázok mert a micro-usb-nél minden jobb, de azért ez a töltőadapter és kábel minősége szánalmas egy ilyen drága terméknél). Szóval mostmár befejeztem, veszek egy 3rd party ugyanolyan volt/amperes adaptert és egy rendes kábelt hozzá.

    Apple mentségére szóljon, hogy az EarPods-om már kb a megjelenése óta megvan és még mindig tökéletesen működik, szóval nem tudom...rossz napjuk volt az adapter/töltő kábel tervezésekor.

    egyébként akinek érintkezési problémái vannak fogjon egy tűt és piszgálgassa meg a telefon csatiját, ha telimegy kosszal/porral akkor az tud problémákat okozni (velem több mint 3x megesett)

    Lenovo ThinkPad T440, Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th, Lenovo ThinkPad X1 Extreme 1st | macOS 13 

Új hozzászólás Aktív témák