Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • st3v3np3t3r

    veterán

    válasz Tibee86 #241961 üzenetére

    Akkor még egyszer, mert látom nem értetted a lényeget:
    A kérdés az volt hogy:
    "a kikapcsoló gombbal nem tudom kikapcsolni/újraindítani a készüléket. Ez most egy szoftveres bug, vagy én vagyok a láma és csak a fel/le hangerő majd power gombbal lehet kikapcsolni a készüléket?"
    Válasz:
    "Régóta nincs gombon a Kikapcsolás, újraindítás nem is volt tudtommal az iOS-ben. Az iPhone-t kikapcsolni a Beállítások-Általános oldal legalján lévő kékkel kiemelt "Kikapcsolás" opcióval lehet."
    Kényszerített újraindítási funkció van, ha netán előfordulna olyan eset, hogy a készülék lefagyna olyannyira, hogy semmire sem reagálna. [link]

    Valamiért kevered az "Újraindítás" és a "Kényszerített Újraindítás" közötti meghatározást. Az iPhone-oknál régebben sem volt Újraindítási lehetőség! Csak Kikapcsolás és Kényszerített Újraindítás(Hard Reset/Force Reset). A kettő funkciója ugyan egyforma, de nem arra utal, hogy normális működés esetén újraindítsa a készüléket. A Kényszerített Újraindítás azt a célt szolgálja, (mint már írtam) hogy ha az iOS netán annyira lefagy, hogy semmire sem reagál és az iOS nem indítja magát újra automatikusan(Soft Reset), akkor a linkben szereplő leírásban lévő segédlet alapján Hard Reset-tel az készülék hardverét újra lehessen indítani.

    Mint ahogy a kérdező is leírta a Hangerő/Bekapcs gomb kombinációt:
    a fel/le hangerő majd power gombbal lehet kikapcsolni a készüléket
    A leírt módszer nem kikapcsolást szolgál, hanem a szóba került Kényszerített Újraindítást!

    Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...

Új hozzászólás Aktív témák