Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tybsen

    addikt

    Szerintetek iPhone 11 számíthat 2-3 év szoftveres támogatásra és stabil, akadásmentes működésre?

    Mert őszintén szólva, annyiszor szóba hozták a "Milyen telefont vegyek" topikban az iPhone 11-et, hogy iPhone 11 (64 GB 520€) vs 13 pro (128 GB 1050€) témában erősen elgondolkodtam, hogy tényleg szükséges-e dupla annyit kifizetni. iPhone 14 pro pedig ha tényleg 1250€ áron nyit ahogyan írták a topikban korábban, akkor arról már most leteszek (bőven elég a 64 GB, most kb 27 foglalt a régi iPhone SE 2016-n és az ipadon is kb 32 foglalt, van iCloud tárhely).

    Sok videót megnézem - tulajdonképpen egy simán élhető készülék az i11. 5G hiánya talán a következő 2-3 évben azért nem lesz annyira gond? Állítólag a 11-ben lévő Intel 4G chip rosszabb (nem Qualcomm), de ezt csak egy videóban láttam, ez kicsit zavarna azért.

    LCD engem viszont nem zavar, 11" iPad pro 2020-am is LCD (bár az 120 HZ). Fotózni szeretek, ilyen szempontból jobb lenne a 13pro, de tényleg ér 500€ különbséget?

    Mivel a notch engem alapvetően eléggé zavar, így szívesebben költenék fele annyit egy noch-os eszközre (és amúgy is szerettem volna egy watch 7-et, akkor így emészthetőbb az anyagi vonzata). Aztán majd 2-3 év múlva már gondolom teljes kijelzőt lesznek az Apple nél is és akkor érdemesebbnek tartok többet kiadni. Mert nem tudom mennyire szeretnék akár 5-6 évig egy olyan kijelzőt nézni amiből hiányzik egy darab bár ez lehet hogy csak most van így hogy eddig nem volt még ilyen nekem és tényleg megszokható.

    Tudnátok tanácsot adni ebben légyszi, tévesen gondolkodom nagyon?

    Esetleg ha valakinek van mindkettővel tapasztalata akkor szívesen fogadom és megfogadom a tanácsot hogy mégis érdemesebb jelenleg már 13pro-t venni és bármennyire is jó most még a 11 azért inkább ha az ember most vesz akkor inkább érdemesebb lenne megfontolni az újabbat.

    12-13-ben egyáltalán nem gondolkodom mert ott is ugyanúgy van notch és csak 60 HZ a kijelző, ahogyan 11-nél is. Amoled nem izgat annyira, azért is gondolkodom csak a 11 és 13 Pro között: vagy a legjobb ár vagy a legújabb eszköz legkevesebb kompromisszummal.

    Illetve annyi még hogy a céges telefonom iPhone SE 2020, az iPhone 11 kijelzője felbontásban kb ugyanolyan vagy rosszabb? Mert ugyanaz a ppi azt hiszem, csak ugye a 11 kijelzője nagyobb.

    Köszi! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák