Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tybsen

    addikt

    válasz patyil #263044 üzenetére

    Köszönöm szépen a gyors reakciót! :R

    Igazából nagyon szeretek fotózni, de semmi professzionális, csak a szokásos család, kutya, város, növények, mindenféle, ilyesmi. Pixel 3A van jelenleg, ami nagyon jó képeket készít. Inkább a portré módot szeretem mert nagyon jól kiemeli a fotó tárgyát (legyen az ember, állat vagy étel). Talán az szempont, hogy mozgásban lévő tárgyakról vagy állatokról lehessen úgy képet készíteni hogy ne legyen elmosódott.

    Az utóbbi időben ugyan már nem fényképezek túl sokat, mert gyakorlatilag a témák csak ismétlődnek (inkább elmegyek egy szép épület vagy növény mellett de nem guggolok le lefényképezni, mert már van róla X fotó - végül is teljesen felesleges ha úgy vesszük mert amúgy sem nézegeti az ember utólag, legalábbis én nem.).

    De nincsen a telefon mellett más kamera szóval ha nyaralás vagy ilyesmi lenne akkor is telefonnal oldom meg - azért ez fontos lenne hogy egy átlagos jó minőség legyen. Kinyomtatni nem szoktam a képeket és közösségi médiát sem használok, hogy másoknak mutogassam.

    Persze nagyon tetszik a makró fotó 13 Pro-n meg összességében jobb a kamera, tudom.( Meg a 120 HZ és a jobb akksi.)

    Jelenleg az elsődlegesen használt pixel 3A kijelzője oled és 441 ppi - ezután persze technikai értelemben nyilván visszalépés lenne a 326 ppi, de őszintén szólva nem hiszem hogy annyira foglalkoztatna. LCD pedig valahogy szintén nem zavar.

    Számomra (Android után) a legfontosabb egy stabil és akadásmentesen, gyorsan működő eszköz és a hosszútávú szoftveres támogatás. Ha gyorsan váltani kell két alkalmazás között akkor működjön. Ha rányomok valamire akkor megnyíljon, stb. Minden más igazából csak másodlagos. Egy jó kamera persze fontos, átlagos felhasználó vagyok ilyen szempontból szerintem, nem profi fotós. Ha ezeket hozza a 11 akkor már jó ha ebben az is vannak azért gondok akkor inkább mégis az újabbat venném.

    11 esetén ha bármi történik a készülékkel akkor könnyebben megemészthető hogy fele annyiba került, és biztosítást sem szeretnék rá. És persze az embernek jó érzés hogy kedvezőbb áron tudott venni valamit ami jól működik :)

    Ha 13 Pro nem notch-os lenne akkor simán hajlandó lennék megvenni, de így nem tudom, tényleg együtt tudunk-e 5-6 évig élni, hogy megérje nekem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák