Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HoldfenyLuna

    aktív tag

    Sziasztok!

    Szeretnék egy kis segítséget kérni :) Használ esetleg valaki iPhone 11, 11 Pro vagy 12-őt navigáláshoz? Bringás navigációhoz használnám elsősorban, és ebben a három modellben gondolkozom.
    Mennyire jól látható direkt napfényben a kijelző? Az összehasonlítót az Apple oldalán megnéztem, innen tudom, hogy a sima 11 és 12 fényereje megegyezik, mindkettő 625 nites, a 11 Pro meg 800, de ezek így számok csak, nem nagyon találok videót, ahol látnám is ezeket való életben.

    Ugyanígy kérdés az akksi is. A két sima modellre ugyanaz az idő jön ki, a Pro gyakorlatilag egy órát dob rá. Vajon bírná e bármelyik is egy órán át a navit, ha még mellé offline zene is szól belőle, és folyamatos BT kapcsolat is aktív?

    Elsősorban használton gondolkozom, de annak az akksija ugye már kevesebbet bír, újonnan max 11 és 12-ben gondolkozom, mert ott tudok készülékbeszámítást eszközölni, és az nem fáj annyira...

    Egy iPhone 8-ashoz tudom csak viszonyítani a fentieket, de azt megkapta az unokahúgom ajándékba, igaz, az már sok éves, és annak is 625 nites fényereje volt.

    Engem nagyon a kijelző háború nem érdekel, hogy IPS vagy AMOLED. Az akksi jobban érdekel, hogy ne parázzak, mert lemerül, és online jegyem van, a kaller meg közeleg :) Minimálisan érint, hogy az AMOLED valamennyire bántja a szemem, túl élesnek találom, emiatt mindig leveszem, amit lehet, bár a kisegítőbe a fehérpont csökkentést az i8-ason is megcsináltam.

    Igyekszem a telefonok topikjában is kérdezni, bár ez a topik jobban pörög :) Bocsánat, ha valaki kétszer látja a kérdésemet!

    Köszönöm szépen!

Új hozzászólás Aktív témák