Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Laslow

    senior tag

    válasz #86564352 #267936 üzenetére

    Az optimalizált töltés nálam sem az igazi. Az alapötlet jó, de már 2-3 órával az ébredés előtt felengedi 80-ról 100%-ra, és így 2-3 órán át 100%-on szokott lenni mire felkelek. Pedig mindig ugyanakkor kelek.

    A másik meg, hogy ha este még 50% felett van, akkor nem rakom éjszakára töltőre a telefont, hanem csak reggel egy 20-30 percre. Viszont utána meg - ha tehát kihagyok 1-2 éjszakai töltést - már nem indul el pár napig az optimalizált töltés, hanem rögtön feldobja 100%-ra, és ott is tartja reggelig. Szóval ha egész éjszakára töltőre rakom mondjuk 30-40%-kal, akkor szinte egész éjjel, 6-7 órán át 100%-on lesz a telefon.

    Nem tudom miért nem lehet beállítani neki, hogy figyu telefon, ha este 10 után töltőre raklak, töltheted magad nyugodtan 80%-ig, de aztán úgy töltsd magad tovább, hogy reggel 6:30-ra kerülj 100%-ra! Igazán nem lenne nagy wasistdas ezt a működést megvalósítani, akár az Akkumulátor menüpontban manuálisan, de akár automatikusan, ahol a 6:30 mondjuk egy 7:00-ra beállított ébresztőből kalkulálódna, vagy a szokásos hétköznapi/hétvégi telefonnyomkodási kezdőidőpontból. Mert lehet itt marketingelni, hogy AI, meg ilyenek, de igazából csak egy csiszolatlan, gyenge algoritmus áll az optimalizált töltés mögött.

    [ Szerkesztve ]

    "A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu

Új hozzászólás Aktív témák