Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Face8814

    őstag

    válasz markknight #275155 üzenetére

    Samsung S10 volt az előző telóm. Előtte is Samsungot használtam, alapjában véve bejött nekem mind a felület mind maga a rendszer.
    Sajnos a mostani Samsungok esetében előjött pár olyan dolog ami nagyon nem tetszett: méret miatt kizárólag a sima S22 jöhet szóba, viszont abban a "fantasztikus" Exinos soc van ami jobban melegszik, jobban meríti a telefont és a teljesítménye is szerényebb mint a Snapinak. Mindemellett eltűnt a bővíthetőség és a kijelző felbontása is kisebb mint a régi S10-nek.
    Xiaomit nem akartam venni mert a felülete nem éppen a legjobb, egyéb kínai márkák annyira nem tetszenek, a Sony meg ahhoz képest amit nyújt véleményem szerint túl van árazva.
    Mivel iPhonet még sosem használtam adódott az ötlet, hogy mikor ha nem most jött el az idő egy próbára.
    Tudtam hogy zárt a rendszer, de hogy általam alapnak vélt dolgot sem tudok módosítani, őszintén szólva eszembe sem jutott. Jó pár tesztet néztem, ami a váltás oka volt az pedig valóban be is váltotta a reményeimet (sebesség, üzemidő, optimalizáltság, kamera).
    Viszont mivel számomra előre nem látható problémákba ütköztem, az meglepett. Lehet naiv gondolat, de számomra az "okostelefon" kifejezés pont azt jelenti, hogy szabadon változtathatok azokon a dolgokon amik nem megfelelőek a gyári beállításokban. Nyilván bizonyos korlátok mellett, de azzal nem számoltam, hogy itt ez a korlát ennyire magas :D
    Tökéletesen tisztában vagyok azzal, hogy a szolgáltatások közül mi az ami fontos nekem, de még egyszer hangsúlyozom, eszembe sem jutott hogy ennyire szoros - és számomra értelmetlen - megkötések vannak ezen rendszer alatt.

    Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

Új hozzászólás Aktív témák