Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • laaceee98

    tag

    Sziasztok! 5S, SE, 6S után bő 3 éve Huawei készülékem van. Szeretem is, de lassan itt a váltás ideje, és úgy néz ki egy 13 mini lesz az utód, szóval visszatérnék Apple-re, mivel hosszútávra szeretnék mobilt, és ilyen kompakt méretben meggyőzőnek tűnik az említett mini.
    Az egyetlen visszatartó tényező, hogy a laptopom win oprendszerű, amiről viszont nem kívánok Mac-re váltani. Tudom, hogy az Apple ökoszisztémában AirDroppal meg egyebekkel mennyire pengén működnek együtt az almás cuccok, de sajnos sok a múltbéli negatív tapasztalatom ugyanebben, amikor Windows PC-ről/PC-re akarok adatot átvinni.

    Vagy, hogy pontosabb legyek: gyakran töltök le zenéket a gépemre, amiket szeretek albumonként másolgatni a mobilomra, borítókkal ellátva, stb. Régen ez egy nettó szenvedés volt, nem találtam olyan módszert, amivel egyszerűen és hatékonyan lehetne zenéket pakolni az Apple mobilra Windows PC-ről. Manapság van erre valami megoldás? Az iTunes nekem sosem működött igazán. Hol átmentek a másolásra szánt zenefájlok, hol nem, hol duplán rakta át őket, hogy egyáltalán nem. Előre is köszi a segítséget!

    Dicsőség és kondi

Új hozzászólás Aktív témák