Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • M1995

    aktív tag

    válasz vargalex #290873 üzenetére

    Az abból ered, hogy rákeresve angolul is több helyen első kommentek között van, hogy a Google miatt:
    [link] [link] [link] de ugye a Google nem fog reklamálni az Apple-nél, hiszen nekik jó user inkább letölti a Gmail appot
    Én simán elhittem ezeket a találatokat a témában, hiszen az is ismert a Google tulajdon YouTube Chrome-ban a legjobb, Firefox stb. mind barkácsolhat vagy az régen a Windows Phone platformnak szándékosan keresztbe tett a Google. Van a Google-nek is egy híre azért a tech világban, mert hiába "nyílt" Android, azért csak a Google Play Services "uralma" alatt van a többség, ahogy Apple-nél az App Store, hiába nyílt Chromium projekt, azért a Google Chrome diktálja a piacot, hibába papolnak a "szabvány" RCS-ről, igazából a Google féle RCS-ről van szó az ő szerverükön. Közel sem olyan fekete-fehér a helyzet, hogy zárt Apple rossz és nyílt Google jó, az igazság valahol félúton van.

    (megjegyzem Apple Mail és push témában sokszor a másik oldalról gyakran kifejezetten azzal kezdik de szar, mert nem támogat push-t így kategórikusan kijelentve, ami nem igaz hiszen Outlook és iCloud fiókkal simán, és a swipe delete is benne van, tehát mindkét oldalról pontosításra szorul a dolog)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák