Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • boltvarazs

    csendes tag

    Sziasztok,
    "Friss" (kb összesen 3 hó) ios használóként lenne néhány kérdésem, amikre eddig nem találtam választ (az alany 14 PRO). Lenne 4 kérdésem amiben a segítségetek kérném:

    - Mi a technikai magyarázat arra, hogy itt a fekete /sötét mód esetén nem fekete a kijelző, hanem inkább sötétszürke? Samsung esetén az oled/amoled ugye elvileg lekapcsolja ezeket a pixeleket - így effektíve nem fogyasztanak, illetve szerintem jobban is néz ki.
    Elvileg a kijelző itt is tudná hiszen már nem IPS.
    Szerk: időközben egy olyan megoldást találtam hogy a "fehérpont csökkentése"-t bekapcsolom (80% körül) akkor fekete lesz a szürkéből. Ez a jó megoldás?

    - A másik kérdésem az Értesítési Központtal kapcsolatos.
    Androidon megszoktam, hogy ha jönnek értesítések (pl gmail, outlook emailekről, messenger, viber, stb) de például megnyitom a gmailt és végig olvasom/kitörlöm az adott emaileket, akkor az az értesítési sávból is eltűnik - hiszen érzékeli hogy láttam, annak ellenére hogy nem az értesítési központból megyek bele egyenként. Van erre mód IOS-en is? Ha igen milyen beállítást használjak?

    - A harmadik dolog: szöveg kijelölése: ha pl egy piszkozatba mentett hosszabb szöveget szeretnék kijelölni, megjelenik ugye a szó kijelőlésének a végén és az elején a "csúszka" amit megérintve le/fel húzva jelöli ki soronként a szöveget. Nekem sokszor előfordul hogy ha húzom lefelé, de már a kijelző aljára érek, nem tovább görgeti hanem visszaugrik a képernyő közeépre és 4-5x alkalomra sikerül neki lefelé görgetni. Van valami egyszerűbb mód? (androidon volt egy teljes szöveg kijelölése opció)?

    - Két sim-et használok (tudom, tudom, ezt az ios használók 90%a nem használja), azt hogy a sim-et nem tudom kiválasztani híváskor azon már túlléptem, viszont sokszor előfordul hogy ha kapok egy smst, válaszolok rá (nyilván az adott számmal amire jön), akkor 20-30 perccel később kiírja hogy nem sikerült elküldeni az üzenetet. imessage be van kapcsolva mindkét számnál de elvileg ha a másik félnek nem iphone va akkor automatikusan át kellene váltania sms-re nem? Vagy ez mással függ össze?

    Egyelőre ennyi, köszönöm a segítséget előre is!

Új hozzászólás Aktív témák