Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • burgatshow

    veterán

    válasz golfvariant #302023 üzenetére

    Pl a hívás elutasítás az katasztrófa. Nem lehet képernyőn elutasítani. Androidnál simán működik, úgy hogy kijelzőn balra húztam a piros kis ikont :)
    Ha zárolt képernyőn kapod a hívást, van elutasító gomb. Ha feloldott állapotban akkor gombbal. Ez nem gáz, az Apple mérnökök így találták ki. Személyes véleményem, hogy a gomb remekül működik, mert fizikailag kitapintható.

    Itt csak felvenni lehet, elutasítani csak gombbal lehet, de ha hívás közben hívnak, akkor megszakítja a folyamatban lévő hívást is :F
    Teljesen jól működik. Ha megszakad a folyamatban lévő hívásod mikor bejövőt kapsz, akkor valami nem jó a SIM-mel, a csomagoddal, teljesen jól működik a hívásvárakoztatás, tartás, és hívások közötti váltás.

    - Nem egyszer fagyott be a telefon úgy, hogy valamelyik apptól zárolt képernyőn jött egy kis szürke ablakos értesítés. Azt nem tudtam jóváhagyni, hiszen le volt zárva a telefon, de feloldani se sikerült (kóddal, akkor még faceID nélkül)
    Itt nem tudom elképzelni mire gondoltál. Milyen jóváhagyás?

    - Különböző hangsávok. Pl hívás ne nézz semmi weboldalt, fb-ot, tiktokot (mert nincs külön hangsáv), ha mégis megteszed, akkor beszélgetési hangerőn elindul a videó/reklám.
    Fals, a média hangereje más mint a hívásé. A hívás hangereje hívás közben állítható.

    - Másolás, itt nem egyszerűen háttértárként ismeri fel a PC a telefon, kicsit körülményesebb bármit is felvinni a telefonra :)
    Android 10 óta, az Android se. Ahol van ilyen mód, ott az adott gyártó maga külön belefejlesztette.

    - Androidos Sony tv-re küldött youtube videónál nem működik a hangerő szabályzás, droid ostelefonról simán működik.
    Mert az Android erre a célra a Cast protokollt használja, az Apple pedig AirPlay-t. Szóval, mindenki a sajátját. :) Apple TV-n valószínűleg az Android megoldása nem működne.

    Szerk.: nem Apple fanboyoskodás, csak lássuk a tényeket.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák