Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • oba

    addikt

    válasz Noxy #302155 üzenetére

    Szerintem semmi gond a tok, fólia, és egyéb kiegészítők kitárgyalásával. A probléma a személyeskedéssel van. Vannak azok akik szerint minden szar, és van a másik véglet akik szerint ez egy hibátlan és tökéletes eszköz és rendszer, bárminemű probléma csak user error lehet. El kéne fogadni, hogy ez egy mobiltelefon, egy olyan eszköz amit emberek alkotnak így hibák, tökéletlenségek mindig is lesznek, még akkor is ha alma jel van rajta. Azt is el kell fogadni, hogy ez egy ilyen rendszer, akinek nem válik be, az ne fikázzon minden apróságot, hanem próbáljon alkalmazkodni. Ha neki ez nem ér annyit, akkor szerintem senki nem tart a fejéhez fegyvert, tényleg lehet váltani.

    Normális stílusban azért lehessen már hibákról, elvárásokról beszélgetni, az sem szerencsés hogy van az a típusú fórumozó aki minden ilyenre azonnal habzó szájjal ugrik és máris generálja a személyeskedést. A másik oldalra is igaz ez, nem kell mindig az androidhoz hasonlítva fikázni, ez egy más rendszer és más felfogás.

    Én 2006 óta vagyok a ph-n, az aktuális készülék topikjában mindig jelen voltam, de ennyi sz*rságot ami az iPhone topikban előfordul néha én még soha nem tapasztaltam.

Új hozzászólás Aktív témák