Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FerNandor

    őstag

    Lenne ismét néhány kérdésem:
    1. Egy 5-6 évvel ezelőtti iphone megy még rendesen, használ itt még valaki olyat?
    Gondolok itt a jövőre, mert hosszú távra vennénk telefont, így figyelembe véve azt, hogy addig használnánk, amíg csak lehet. (most már valószínű az Iphone 15 pro-t, mert az talán időtállóbb pl a jobb kijelző miatt. Mi tuti nem fogjuk lecserélni mostanában, ennyi pénzért se vettünk még soha telefont, ha belegondolok, akkor kicsit ki is hagy a szívem :U)
    2. Nincs más apple termékünk és nem is volt még soha. A pro verziónál a proraw mit jelent fotóknál pontosan? Rendes raw file ez? Tudom mondjuk windowson lightroomban szerkeszteni vagy ez hogyan megy alapesetben?
    3. Látom ez a magsafe nem egy rossz dolog. Van ilyen magsafe-es utángyártott, akár aliexpressről jó minőségű pl autós tartó, amit érdemes beszerezni?
    4. Fülhallgatónak az itt ajánlott Anker soundcore-t gondoltam beszerezni. Az a helyzet, hogy az utóbbi időben szinte soha nem volt alkalom, hogy fülesen keresztül hallgassak bármit, így pl egy airpodsnak nem is látnám értelmét.

    Olvasom egy ideje a topicot, nagyjából kezdek képben lenni, de ha van bárkinek még valami fontos tippje vagy megegyezni való ténye androidról váltással kapcsolatban, szívesen veszem. De az összefoglalót is átolvastam már többször.

    Ja még valami. A telefonnal tudok nfc-vel a hozzá társított Mastercard kártyámmal vagy revoluttal fizetni, ugye? Mert itt az nfc-ben is van valami korlátozás.

    "A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

Új hozzászólás Aktív témák