Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vadkörte

    addikt

    Üdv!
    Előre bocsátom, hogy hosszú hosszú évek óta megrögzött droid-os vagyok. (Előtte Symbian-os voltam :D, remélem még van akinek ez az OS név mond valamit.) Van egy öreg Xiaomi Redmi 1S-em. Igen, muzeális darab még Android 4.4.4-es, de teszi a dolgát. Májustól kb. októberig használom, bringázáshoz viszem magammal, hogy az a néhány személy aki ismeri a számát elérhessen. Illetve ne az elsődleges telefon (jelenleg Motorola G60) legyen nálam.

    Ad1, ha ezzel a vénséggel történik valami mégsem akkora katasztrófa
    Ad2, ha a G60-nal történne valami az felérne egy fejlövéssel
    Ad3, békén hagynak tekerés közben, mivel aki nem ismeri a számát nem ér utol... :)

    A köztes időben néha elindítom/rátöltök de egyéb funkciója nincs. Mivel már, finoman fogalmazva sem mai jószág - bár a célnak még megfelel - elgondolkodtam egy cserén. Annyi elvárásom lenne a váltótípussal, hogy ne legyen tepsi, lehessen vele telefonálni(!), néha felnézni a netre (levelek, social media, stb...), szükség esetén navigálni és a kamera készítsen értékelhető képeket (ha megüti a Redmi 1S minőségét, már elégedett leszek)

    Képbe jött az iPhone 8/SE2020 is (az ökoszisztéma nem teljesen ismeretlen, Apple ID-m vagy 10 éve van és 2023. február óta Mac-ezek). Nem létkérdés a legfrissebb OS, mivel nem elsődleges ez a telefon, "specializált" a felhasználás valószínűleg 1-2 app-on kívül kizárólag gyári applikációkat használnék rajt, így a 32GB tárhely sem lenne szoros. Mellesleg "betanulni" is jó lenne, erős a gyanúm, hogy hamarosan az elsődleges telefonomat is cserélem iPhone-ra.
    Egyelőre csak mint ötlet. Szerintetek nagyon elvadult gondolat?

    Üdv. V. Körte

Új hozzászólás Aktív témák