Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz M1995 #312988 üzenetére

    Óvatosan dobálózz szövegértési problémákkal miközben rajtam kéred számon, hogy döntsem el végre oké-e a Shortcuts vagy "fúj barkács", miközben leírtam, hogy nekem belefér, de megértem ha másnak ez körülményes. Tudod elfogadom, hogy vannak emberek, akik mások mint én, más igényekkel és nem állok le kioktatni őket, hogy fordítva ülnek a lovon.

    Sajnálom az ingerültséged mikor valaki rámutat arra, hogyan viselkedsz az új tagokkal ha azok esetleg egy kicsit csalódottak valamiben. Emberek vagyunk, emberi reakciókkal és emberi érzésekkel, csak egy minimális empátia kéne, hogy ha valaki szentségel egy fél mondatot, azt ott tudd hagyni a földön, nem pedig felkapni, hogy kioktasd és ha esetleg ez (nagy meglepetésre) csak olaj a tűzre, akkor elzavard vissza Androidra.

    Az meg derék, hogy nem jársz Android topikokba megmondani a tutit, csak tudod ezek a fórumozók iPhone felhasználók és nem alacsonyabbrendűek csak azért, mert te előbb itt voltál. Hogy miért jönnek Android hasonlatokkal, meg egyszerű: Elég nehéz ma már Windows Phone vagy Symbian felől érkezni. :D Ha még új nekik a rendszer, nem tudják máshogy artikulálni az igényeiket és gondolataikat, egyelőre ez a mankójuk.

Új hozzászólás Aktív témák