Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Malachi

    addikt

    válasz privacy99 #38963 üzenetére

    szépségről nem érdemes vitatkozni, és nekem az egyetlen érvem az, hogy ez az egész külső, az ikonokkal együtt RANDA. a rendszer amúgy tetszik, jó dolgokat hoztak be, gyakorlatilag a világon semmi nincs, ami hiányozna ezek után.

    de nekem az egészet elrontja, hogy ráhúzták a jó rendszerre ezt a túlegyszerűsített, túlstilizált, túlprimkó külsőt. eddig, ha kinyitottam a telefont, jó volt ránézni az ikonokra, az apró kis részletekre, amiket megtaláltál mindenhol, a szálcsiszoltnak tűnő felületeket, gombokat, a settings fogaskerekeinek apró részleteit, sorolhatnám - a lényeg annyi, hogy SUGÁRZOTT a legapróbb részletről is a minőség, az odafigyelés, az irtó precizitás. egyszerűen, a szépség. emlékszem, hogy csodáltuk a gyönyörű ikonokat, mikor bejött a retina, hogy csodálkoztunk, milyen részletekbe menően tervezték meg mindet. ahogy domborodtak, tükröződtek, tudod, miről beszélek.

    most meg... bocsásson meg mindenki, de ez egy ocsmány vicc. egy iszonyú drága, és iszonyú energiákkal és profin kitalált és megtervezett ovis firkálmány. ennyit látok belőle, és semmi mást. itt csiricsáré, amott rikító, máshol bántóan egyhangú. nem, ezt nem. lehet, hogy hülye vagyok, de az én telefonomon ne nézzen így ki az oprendszer. egyáltalán, semmi. mindegy, töröm majd, aztán felmegy valami értelmes, minőségi téma.

    mondjuk ez.

    botrányosnak tartom ezt az egészet.

Új hozzászólás Aktív témák