Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • privacy99

    senior tag

    válasz manchester85 #48186 üzenetére

    "Ha veszek egy nexust 300 dollar körüli áron, ami mar a legújabb lesz csúcshardverrel. akkor ugy gondolom, hogy sem sebessegbeli, sem alkalmazás minőségbeli gondom nem lesz. De még egy nexus 4-gyel sem ami 200$"

    Ez tetszett :D Mielőtt cserélsz, azért próbáld ki a csúcs Android telókat, az akadozás/lag királyait. A fagyás királyait, és a kukába való alkalmazásokat, amik lazán hozzáférnek a rendszerfájlokhoz és hazavágják a telót az első hét után.

    Az meg a másik, hogy Androidnál idő = lassulás. Szóval első nap gyors, 1 hét múlva fele olyan gyors. Újraindítod, egy ideig megint jó aztán újra belassul, és ez megy :D

    Én nem a szép rendszert, meg a hardvert fizetem meg, mert Androidnál kapok 8 magos gépet letöltök rá egy témát és akkor szép is lesz meg erős is. Én az atomstabil/jól átgondolt/megbízható rendszerért fizetek. De te tudod.

    Annyit azért hozzáteszek, hogy ha váltasz szerezz be egy ébresztőórát, mert Androidon 70% esély van rá, hogy a teló reggel ébreszteni fog (éjszaka beakad egy app és csutkára meríti, befagy, elfelejti). Nehogy ebből gondod legyen a munkahelyeden/suliban :) Ja és a mobilnetet se nagyon használd (kapcsolgasd ki/be amikor kell), mert beakad egy app és leviszi a havi keretedet 1 óra alatt miközben a telót is lemeríti.

    Ezeket tapasztalatból mondom :) (sajnos kb. 20-szor előfordultak ezek velem 2 év alatt)

    Az iOS-re az "életemet" is rábíznám annyira megbízható.

Új hozzászólás Aktív témák