Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • erdoke

    titán

    válasz joey04 #72580 üzenetére

    Ezzel a felsorolással az a gond, hogy ezen a héten semmivel nem volt több problémám, mint iOS 6.1 alatt. Pont ugyanúgy nem tudom egyszerűen cserélgetni a BT füleseket, hanem ki kell lőnöm a BT rádiót, majd vissza. Ugyanúgy nem csatlakozott külföldön hálózathoz, ez is előfordult korábban, néhány váltás repülő módba és vissza megoldotta. Elsőre valóban akadozott picit a listám zár képernyőn, de azóta többször próbáltam 2-7 értesítés szel, és nem csinálta. Az AppStore nálam katasztrófa volt 7.0 alatt, most elfogadható. Amikor iOS 6-on anno átálltak a webes boltra, ugyanúgy rakás fos lett, később sokat javult.
    Én is 4.x óta használok iOS-t, és azt ugyan aláírom, hogy a 7.0 kicsit rozogább volt nekem (power usernek), de sok ismerősöm a felületen kívül nem vett észre semmit. Ez egy 64 bites chipre újraírt rendszertől azért nem olyan rossz. Egyelőre összehasonlíthatatlanul jobb, mint a 64 bites Android. :DDD
    Fél év alatt a Google-Samesung xeroxgépnek csak egy satnya minőségű ujjlenyomat-olvasóra futotta, a 64 bit nem jött össze. :N Majd lehet megint mellet és vállat veregeti, ha összehoznak valami gagyiságot: Nem innovációt az Apple, utolérték a hatalmas ötletekkel, stb.

    [ Szerkesztve ]

    A legjobb aláírás a héten

Új hozzászólás Aktív témák