Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • eszgé100

    őstag

    Kis összegzés, mielőtt nyomok egy restore-t rá és elajándékozom...

    iPhone 4S @ 5.1.1

    A készüléket 2011. december 27-én reggel hozta a postás. 2012 májusában, a megjelenés másnapján telepítettem rá az iOs 5.1.1-et és állítottam be új telefonként. Ez a rendszer majdnem 2 éven keresztül hűen szolgált. Apróbb hibáktól persze ez sem volt mentes (néha-néha megakadt, havonta nem ártott neki egy home+bekapcs, és kétszer vagy háromszor eltüntette az összes kontaktot a telefonkönyvből, de a következő szinkron már vissza is rakta őket), de összességében azt kell hogy mondjam, hogy sosasem hagyott cserben, pedig tekertem a számlálóba rendesen:

    A telefonnak egyszer romlott el a bekapcsoló gombja, bőven gariidő lejárta után, ha jól emlékszem 20 fontért csináltattam meg.
    Elfogyasztottam vele temérdek usb kábelt, headsetet, bumpert, egy raklap játékot és appot az AppStore-ból, meg persze navigáltam vele tökön-babon.

    Fólia mindig volt rajta, amit így két fél év után egyáltalán nem bánok, mert csak egyetlen kb. 3-4 mm-es karc van a kijelzőjén, de az is alig látszik, a fólia teljesen el is tünteti, szóval még a mai napig zsír újnak néz ki.

    Az akksija iBackupBot szerint:

    CycleCount: 794
    DesignCapacity: 1430
    FullChargeCapacity: 1253
    Status: Success
    BatteryCurrentCapacity: 100
    BatteryIsCharging: true
    ExternalChargeCapable: true
    ExternalConnected: true
    FullyCharged: false,

    ami az eredeti kapacitásához képest csak 13%-ot romlott, majd' 800 feltöltéssel a háta mögött. Szerintem hibátlan teljesítmény.

    Abban 100%-ig biztos vagyok, hogy a barátom még nagyon sokáig fogja elégedetten használni.

    Egészen a mai napig csak használtam, soha nem éreztem különösebb szeretet, de most hogy nyomtam volna a restore gombra eszembe jutott, hogy milyen sok helyzetben velem volt, tényleg olyan érzésem van, mintha egy családtag lenne.

    Végszó, ha a jelenlegi 5S is fogja tudni hozni azt, amit az elődje, akkor többé nem lesz kérdés, hogy melyik telefont választom :)

    "-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."

Új hozzászólás Aktív témák