Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • peugeotmate

    őstag

    válasz Ragnar95 #85968 üzenetére

    Jövőhéten majd feldobom a végleges iOS 8-at, akkor valahogy megpróbálom "kiügyeskedni", hogy felesleges dolog ne csusszanjon fel a készülékre. Csak ugyebár amikor iCloudból állítanám vissza a névjegyeimet, ahhoz először be kell lépnem telón a fiókomba. Ezt megteszem, ám ekkor még az összes mentésemet próbálja visszapakolni. Tehát minden korábbi képemet, amit valaha szinkronizáltam a cloudos fiókommal, nem? Én ezt mielőbb próbálom megszakítani, tehát a csúszkát off állásba csúsztatom. De ki tudja mit rakott fel addig a telóra. Mac hiányában nem igazán látok bele, hogy miként történnek az iCloudban a dolgok.
    Vagy inkább csináljam azt, hogy lövök egy biztonsági mentést a jelenlegi összes névről és jegyzetről, és majd amikor egy restore után pakolok vissza, akkor ezt a mentést állítom vissza? Mert ugyebár ekkor másnak nem szabadna ott lennie.

    MÁS
    Melyik GSM üzletet ajánlanátok i5 előlapi fólia felrakásához? Már rendeltem eBay-ről, de ki tudja mikorra ér ide. Eddig meg mindig mattot küldtek, hiába volt teljesen áttetszőnek hirdetve...

    meg

Új hozzászólás Aktív témák