Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hdanit610

    aktív tag

    válasz Gicz #99252 üzenetére

    Sokszor lepörgettem az elmúlt napok eseményeit, de nem emlékszem ilyen ráülős esetre. Úgy vigyázok rá, mint ahogy minden ilyen cuccomra, de azért használom. Ezen is egy átlátszó szilikon tok van, esetleg akkor lehetett probléma, amikor beültem a kocsiba és nem vettem ki a zsebemből (mert mondjuk csak 1-2km-ert mentem), de olyankor mindig párhuzamba hoztam a combommal, nem keresztben volt. Az 5s is mindig így "utazott" és sosem volt vele gond.

    Nem tudom hova tenni az egészet, annyit teszek, hogy megkérdezem a szervizt erről és ha kicserélik (amit azért nagyon remélek), akkor veszek hozzá valami gyári keményebb tokot, hátha nem lesz többet ilyen gond. A tudat persze rossz, hogy ma éppen 2 hete vásárolt telefon helyett refurb-öt kapok (ha cserélik). Kicsit a bizodalmam is megingott.

    @(#99254) B-L-A-C-K Anyaghiba simán lehet, mondjuk nem tudom, hogy vajon hány mm-től hiba, vagy még nem hiba, esetleg kiflibe kell már hajolnia a cseréhez. Egy kérdést megér mindenesetre, és köszi a Mitógábor tippet, ha nem jutok dűlőre hivatalosan, akkor felkeresem őt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák