Keresés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • erika333

    újonc

    Sziasztok!
    Régóta olvasgatom a fórumot, egy ideje regisztráltam is, és azóta terveztem, hogy írok a fórumra a kristálygombáról. Ugyanis mi már 1,5 éve isszuk a lötyit, egy napot sem hagytunk ki, és sok tapasztalatot szereztem a készítéssel kapcsolatosan. Megpróbáltam ezt leírni, összeszedtem a saját és a mások tapasztalatait több fórumot is végigböngészve, de ez egy kicsit hosszúra sikeredett, úgyhogy létrehoztam neki egy honlapot. Ezen az oldalon sok mindent megtaláltok, lehet, hogy a saját kérdéseitekre, tanácsaitokra is ráismertek. Az oldalon képeket is találtok.
    Ajánlom figyelmetekbe:
    [link]
    Remélem, hasznosítani tudjátok az infokat! :) :) :)
    Erika

  • erika333

    újonc

    válasz Brian_RL #439 üzenetére

    Sziasztok! Rég jártam erre, kevés időm van.
    Brian_RL:
    Köszönöm az elismerést, próbáltam mindent megtudni és a tapasztalataimat leírni. Nem fogod megbánni a cseresznyést és az áfonyást, az egészen biztos! Na és az ananászost sem!!! :K
    Lisbett:
    Örülök, hogy már kipróbáltad, és ízlett az áfonyás és az ananászos! Én kb. 90 %-ban csak ananásszal csinálom, ez a legsemlegesebb ízű, megunhatatlan. Nekem a mazsolásnak is van egy fura íze, főleg ilyenkor nyáron, amikor melegebb van. Néha áfonyásat is készítek (sajnos drága) és cseresznyést is (nem sokkal kerül többe, mint az ananász).
    Viszont kipróbáltam nemrég fügével is (bolti, aszalt), de alig bírtuk meginni! Szerintem szörnyű lett! :Y Egészben tettem bele, de olyan fura mellékíze lett, tényleg poshadt lé volt! :( Hááát, próbáld meg a friss fügével, de én ezek után nem csinálnám vele. Azért próbáld ki, lehet, hogy finomabb a friss fügével... Elképzelhető hogy neked ízleni fog, de már csak az érett, aszalt fügét használd. Sok sikert! Írd meg, milyen lett!
    Erika

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák