- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Megérkezett a Corsair új M.2-es SSD-je, és mindennek mondható, csak lassúnak nem
- Modern monitorokra köthető 3dfx Voodoo kártya a fészerből
- Hamarosan megjön a Samsung 360 Hz-es QD-OLED monitora
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen SSD-t vegyek?
Hirdetés
-
Nálunk is telepíthető a One UI 6.1 a Galaxy S22-re
ma Gyorsan rendbe szedte a frissítést a Samsung, Dél-Koreában újra elérhető, itthon pedig először.
-
Már nem hisz a nagy európai EV-forradalomban a Ford
it Meggondolta magát a Ford, a helyzetre való tekintettel 2030 után is kínálhat Európában hibrid és benzines autókat.
-
Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
lo Némi autóipari kitekintés után egy középkategóriás autót mutatok be, ami az észszerűség műhelyében készül.
Új hozzászólás Aktív témák
-
erika333
újonc
Sziasztok!
Régóta olvasgatom a fórumot, egy ideje regisztráltam is, és azóta terveztem, hogy írok a fórumra a kristálygombáról. Ugyanis mi már 1,5 éve isszuk a lötyit, egy napot sem hagytunk ki, és sok tapasztalatot szereztem a készítéssel kapcsolatosan. Megpróbáltam ezt leírni, összeszedtem a saját és a mások tapasztalatait több fórumot is végigböngészve, de ez egy kicsit hosszúra sikeredett, úgyhogy létrehoztam neki egy honlapot. Ezen az oldalon sok mindent megtaláltok, lehet, hogy a saját kérdéseitekre, tanácsaitokra is ráismertek. Az oldalon képeket is találtok.
Ajánlom figyelmetekbe:
[link]
Remélem, hasznosítani tudjátok az infokat!
Erika -
erika333
újonc
válasz Brian_RL #439 üzenetére
Sziasztok! Rég jártam erre, kevés időm van.
Brian_RL:
Köszönöm az elismerést, próbáltam mindent megtudni és a tapasztalataimat leírni. Nem fogod megbánni a cseresznyést és az áfonyást, az egészen biztos! Na és az ananászost sem!!!
Lisbett:
Örülök, hogy már kipróbáltad, és ízlett az áfonyás és az ananászos! Én kb. 90 %-ban csak ananásszal csinálom, ez a legsemlegesebb ízű, megunhatatlan. Nekem a mazsolásnak is van egy fura íze, főleg ilyenkor nyáron, amikor melegebb van. Néha áfonyásat is készítek (sajnos drága) és cseresznyést is (nem sokkal kerül többe, mint az ananász).
Viszont kipróbáltam nemrég fügével is (bolti, aszalt), de alig bírtuk meginni! Szerintem szörnyű lett! Egészben tettem bele, de olyan fura mellékíze lett, tényleg poshadt lé volt! Hááát, próbáld meg a friss fügével, de én ezek után nem csinálnám vele. Azért próbáld ki, lehet, hogy finomabb a friss fügével... Elképzelhető hogy neked ízleni fog, de már csak az érett, aszalt fügét használd. Sok sikert! Írd meg, milyen lett!
Erika[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen