Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • daninet

    veterán

    válasz 313313 #106042 üzenetére

    Minden előtt mindent aláíratnak, egy játékot nem telepíthetsz úgy fel a gépedre, hogy ne fogadd el az epilepsziának nem ők a felelősei :U ilyen világot élünk.

    Az, hogy te nem kaptad el nem azt jelenti, hogy nem fertőzhetsz meg másokat akár a saját családodban.
    Sajnos több ismerősömön végignéztem ahogy ezzel a szarral küzdöttek, egy korombeli 30 körüli haverom maradandó tüdőkárosodást szenvedett a vírustól. Meghalt 2 ember is a tágabb rokonságomban benne. Vannak veszélyezettebb korosztályok és a vírusra hajlamosabb egyének, ők c*pák meg ezt, nyilván nem te, de te is lehetsz az ő bajaik felelőse.
    Az oltások működnek, és akkor működnek igazán ha mindenki beoltatja magát. A különféle mutációk betegségek alatt jönnek létre, azokban akik kihordják a vírust. Ha mindenkit beoltanának a mutációk létrejöttének az esélye piszok alacsony lenne.
    És szerintem tök jó, hogy a többség válogathatott milyen oltást akar felvenni, nincs erőszak, hogy egyiket vagy másikat válaszd. Elolvashatod melyik milyen és foglalsz időpontot. Én 3ból is választhattam.

    Teljesen más téma a különféle "kormányintézkedések", mikor kell maszkot hordani meg mikor nem, kell-e kártya vagy sem. Ettől függetlenül gondolkozz el az oltás felvételén.

    [ Szerkesztve ]

    Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>

Új hozzászólás Aktív témák