Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fero02

    veterán

    válasz 7 #20983 üzenetére

    Na, kedves 7.

    Akkor most hasonlítsd össze az első 2 és az utolsó 2 hozzászólásodat. Most épp olyan voltak a kommentjeid, mint egy kihűlő pohár tea (semmi melegezés!), fokozatosan és folyamatosan ereszkedtél le a mi "szintünkre" - az userek szintjére.

    A végére azt hiszem csak megéretted, h mit próbáltunk már sokadjára megértetni a nagybetűsekkel. Úgy néz ki ezidáig csak Neked sikerült felfogni. Viszont jól lenne ezt megértetni a többi nagybetűssel is, akikkel együtt toljátok a "moderátor dömpert" a homokozóban ( ;] ), hogy baszom mód jó lenne, ha nem indulatból moderálnának! Te is majdnem beleestél ebbe a hibába, de mivel kellő önkontrollal rendelkezel (vagy tnap frankón levett aaa 'zasszony és full nyugis napod volt) nem tettél ilyen lépést.
    És akkor ezek után ezt a mai csevejt hasonlítsd össze mondjuk egy Kalandor féle erőből történő, "na majd én most odabaszok az asztalra és rendet csinálok örökre, ha kell mindenkit bannolok, bezárom az egész topokit" hozzáállással történő "moderációval" (???) és az utána bekövetkező lavinával, ami itt és ami a jogos mod topikban szokott lenni.
    Ugye látod a különbséget?!

    Ami a színvonalat illeti: nem tudom miért nem látjátok ti is, amiről szóltunk pár szót. BORZASZTÓ MÓDON zuhan. Alig van 1-2 valóban hozzáértő, akinek a szavai kincset érnek. Ellenben rengeteg okostojás van. Számtalan topikban van az, ha vki odamegy kérdezni, akkor vagy eleve nem is válaszolnak neki (nem azért mert nem tudnának, hanem mert az is egy beltenyészet topik és új vagy), vagy lehülyéznek, hogy nem igaz, h ennyit sem tudsz, mert neki tök evidens.
    Szintén ide tartozik pl egy tnap Logout-os főoldalas cikk, az alaplapok kondi cseréjéről. Mikor elolvastam, egyszerre akartam sírni a butaságtól, és nevetni az egészen, mert egy vicc cikk. Ilyet hogy lehet kirakni???
    Kritikán aluli az egész (leginkább szakmailag), fing u. 2 szám.

    Meg majd ha lesz fölös időd, nézz be a Kutyás topikba, hogy ott is mi szokott menni. Szánalmas és nevetséges. Van ott egy olyan titulusú emberke, hogy Közösségépítő. Na, majd nézd meg mennyire épít ő valójában. ;)

    Hirtelen ennyi fakadt ki belőlem a napi kommentek elolvasása után. :R

Új hozzászólás Aktív témák