Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • daninet

    veterán

    válasz bsh #95037 üzenetére

    Van egy régi email cimem ami szerintem a létező összes adatlopásnál benne volt a pakliban. A teljesség igénye nélkül el lett lopva az adataimmal együtt:

    000webhost - 2015, email, név, jelszó
    lastFM - 2012 email, jelszó, felhasználónév, netes aktivitás
    Nexus Mods - 2015 email, jelszo, felhasználónév
    tumblr - 2013, felhasználónév, jelszó

    továbbá ezekből kifolyólag többmillió email cimes spam adatbázisokban is benne van. De nem csak, hogy célként hanem küldőként is használja valami spam hálózat, vannak olyan napok, hogy több ezer válaszlevelet kapok oda ami a noreply cimekre küldött levél automatikus válasza. :)) :))

    Igazából már csak azért tartom, mert van pár fos oldal ami nem enged érthetetlen módon email cimet cserélni, illetve érdekességnek sem utolsó :D

    Na szoval történt valamelyik nap, hogy ellopták a spotify accountom. Ez azért érdekes mert ott a daninet felhasználó foglalt volt és a jelszó is más mint amit egyébként használok. Csak a telefonomom használom, sehol máshol nem vagyok bejelentkezve. Tehát ez vmi keyloggeres account lopós cucc volt vagy nemtom. Kaptam a spotytól egy mail-t hogy valami német cimre cserélték az emailem. A tag belépett törölte az összes playlistem és élvezte a prémium előfizetést. Szerencsére két email váltás után visszakaptam mindent.

    Na de, hogy miért mondtam mindezt el:

    A facebookomba is megpróbált belépni, de facebook az azonnal parkolóra tesz ha másik országból ismeretlen eszközzel próbálod. Mindenféle hülyeséget kér, ismerősöket kell felismerni stb.

    Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>

Új hozzászólás Aktív témák