Hirdetés

Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz KaraDani #20494 üzenetére

    User error? :P
    Mondtam én, hogy nem? :DDD

    De hogy ne legyek teljesen off, folytatom ezt a hozzászólásomat. A Kryptonite Evolution Mini hossza 19 cm, szélessége 14,5 cm, a belső lyuk hossza 13,5 cm, a belső lyuk szélessége 8,5 cm. Mérlegen mérve a zár 892 gramm, a tartó 63 gramm, együtt a kettő 955 gramm.

    Az Abus 1 normál + 1 világító kulcsával ellentétben ehhez 2 normál + 1 világító kulcs jár. Még nem próbáltam, de a mini Abushoz hasonlítva valószínűleg ezzel éppen lehet a jelzőtáblákhoz lakatolni a szélesebb kialakítás miatt. A tartója egy borzalom, nekem nem sikerült beletolni a lakatot, lehet, hogy csak be kell kopnia, de jelen pillanatban el nem tudom képzelni, vázra rögzítve hogyan működhet, mondjuk nem tervezem a használatát (tudom, user error :D). Szállítás közben a zárszerkezetre fordítható védőkupak jó ötlet, de a maga a zár bezárása kényelmetlenebb, mint az Abuson. Összegészében nekem mini Abus jobban bejön, de ez a más zármechanika miatt jó lesz diverzifikálásra.

    :MTC:kandur: ez a Conrad németországi reklámkampányának volt az egyik videója, ahol hasonlóan értelmes értelmetlen megoldásokat építettek az áruházlánc kínálatából. Ja és vótmá, de tényleg eléggé régen.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Aktív témák