Hirdetés

Aktív témák

  • ludsimon

    veterán

    válasz Toomy #29132 üzenetére

    A nyújtással kapcsolatban és a bemelegítéssel:

    Nem tudom, nekem ez így valahogy magamtól jött, hogy ha a profik is csinálják, akkor egész biztosan nem hülyeség.

    Én mióta komolyan gondolom ezt az egészet azóta bemelegítés abból áll, hogy 55% alatti pulzuson pörgetek csak szépen 90-el, kb 20-30 percig.
    Itt jegyezném meg, hogy TILOS! bemelegítés előtt nyújtani, meg úgy egyáltalán fölösleges előtte a nyújtás. Sérülésveszélyes 'hidegen' nyújtani.

    Utána a nyújtás úgy néz ki amit linkeltem facebookon Neked is meg a többieknek Velence10x-en amit az a helyes csajszi csinál. Az minden biciklis izmot megnyújt, nekem kb 2-3. alkalommal már berögződött és azóta amint hazajövök első az, hogy ledobom a biciklis cuccot és meztelen nyújtok és utána megyek fürdeni. Az endomondo megvár utána is. :DDD

    Munkával kapcsolatban:
    Holnap megyek be az iskolaszövetkezethez a részletekért, egyelőre annyit tudok, hogy valami csomagolás lesz napi 8 órában. De igazából ez bármi lehet. Találkoztam én már olyan diákmunkával ahol azt mondták csomagolás lesz és közben ilyen medencékhez kellett veszélyes vegyi anyagokat (por formában mindenféle víztisztító tabletta, klór por stb), kb 8 napig csináltam aztán abbahagytam, mert SEMMI! védőfelszerelést nem adtak, szívtad a mérget, meg a kezed is olyan lett, szét marta az izzadságtól!
    El tudom képzelni egyébként, hogy az előző hónapban kialakult allergiám ez miatt alakulhatott ki.
    Az lenne a megoldás, ha vennék ilyen márkát amit 'csomagoltunk', bevizsgáltatni, elvinni bőrgyógyászhoz, stb ha pedig bizonyíthatóan ez miatt vannak a kiütéseim akkor egy jó ügyvéddel pert indítunk és kártérítést követelünk.
    Azért ez egészen komoly egészségkárosodás!
    Mi lesz majd hosszú távon, mik jöhetnek még?

    [ Szerkesztve ]

    undefined

Aktív témák