Hirdetés

Aktív témák

  • superecneB

    őstag

    válasz ludsimon #42512 üzenetére

    Kérdés, hogy szellőzik -e. Egyébként nekem a sima Omni-Tech®-es kabátom ugyan így vízlepergető. Persze ezt időnként impregnálni kell ami viszonylag gyorsan le tud "kopni" róla, de még sosem áztam át ebben. Nyilván nyáron nem hordok kabátot, tehát ilyen szempontból nem alternatíva, de késő ősz-tél-kora tavasz idején abszolúte bevált.
    A cipőm meg egy vízálló bakancs ilyenkor, bár gondolom te SPD-vel tolod tehát neked lehet jó egy ilyen, de szerintem egyszerűbb egy kamásli nem? (és melegebb és olcsóbb)

    How long will Ultra-Ever Dry coating last?
    Answer: Environmental conditions will affect duration and these can vary. Abrasion is the leading cause of reduction in the superhydrophobic coating’s life. Under non-abrasive, static conditions, you should expect to see many years of outdoor service. Indoor applications will exceed that of outdoor applications.

    Hát ezekszerint ez olyasmi mint egy impregnáló spray. Dörzsivel veszít az erejéből majd teljesen elmúlik a hatása. Tehát ha mondjuk a cipódre kened, ahol gyűrődik a cipőd, ott bizony be fogsz ázni.

Aktív témák