Hirdetés

Aktív témák

  • Fasten

    tag

    válasz Fasten #6401 üzenetére

    Sziasztok újra!

    ELvittem a bringát 2 szegedi szervizbe is, a konzekvenciák a következők voltak:

    1. hely: gyakorlatilag a vázon kívül minden csere, első-hátsó gumi, első felni, a hátsó maradhat, új fogaskerekek hátra, új lánc, új agy a pedálokhoz, komplett fékek előre-hátra ( bowden, pofa, fékkar ) + egyéb kényelmi dolgok, új nyereg, új kormány.. anyagárban is 25+

    2. hely: kerekek centírozhatók, talán a gumi is OK. fékpofa bowden csere, lánc csere, agy csere. fogaskerekek itt maradhattak volna, kényelmi dolgokról nem volt szó. Itt azt mondta az úr, hogy ha ráköltök egy 10est, már akkor is lehet belőle valami.

    Nem vet fel a pénz, de van autóm is, így tudom, hogy egyrészt vannak olyan dolgok, amikkel nem spórolunk ( pl. a fék vagy a motorolaj, bocs OFF :-DD ). Másrészt amikor valamit úgy akarnak összerakni, hogy a minimum összegből, az nekem kókányolásnak tűnik, mégha a szerelők az ügyfél kedvére és pénztárcájára szeretnének tekintettel lenni.

    Szóval ki mit mond?

    Vagy van még a 3. alternativa, kollégám el akarja adni a bringáját, eredeileg schwinn-csepel volt, de nagyon szépen át van festve, bivaly fékekkel, frankón néz ki, és mivel ez a kollégám bicikli-fan, nagyon egyben is van a szekér. Szóval ő kérne 30pezót a bringáért. LEhet, jobb lenne megvenni az övét, esetleg még abba beszámíttatni az enyémet? :D

    Ki mit gondol?

    üdv

    Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.

Aktív témák