Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dom1n0

    senior tag

    válasz Csokicsibesz #266845 üzenetére

    Arról nem beszélve, hogy megmondták most az Ákosbike-nál is, hogy az új biciklik amik jönnek majd, megint 10-15%-al drágulnak.
    Ergo amit most megtudtál volna venni mondjuk 800k-ért, könnyen lehet 900k lesz, ez mondjuk egy 1.5-ös bicónál még durvább értelemszerűen.
    Én ezért (is) vettem meg a Cube biciklit, és ha jövőre mégis hegyekben áll a suska, vagy rájövök hogy mégis akarom mindenképpen a elektromos váltót, stb, akkor ezt eladom bukok valamennyit és megveszem azt, de addig is használtam, volt értelme.
    Mondjuk mióta egyre többet dolgozok, család van, és kevés idő jut a hobbikra, egyre jobban megbecsülöm azt az 1-2 órát amit rá tudok áldozni, és nem megy a többi rovására, azt az időt szeretném minél nagyob fun faktorral eltölteni, aminek az is a része, hogy egy megfelelő eszközzel teszem.
    Én egyébként prioritást úgy szoktam felállítani magamnak, hogy heti szinten mennyi időt töltök azzal a dologgal, ezért pl. a munkára használt gépemből nem sajnálom a pénzt, 3-5 évente megveszem a fullost belőle, elég sokat megyek kocsival, ott is a tetejét vettem ezért, de pl. locsolótömlőből nem veszem meg a gardenát feltétlenül, mert nem biztos hogy lenne értelme :)

Új hozzászólás Aktív témák