Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Speedy007

    őstag

    Kerékpárom az "Elátkozott" becenevet kapta. Vissza vittem a szervízbe a küllő hiba miatt most olyan már olyan feszesek hogy " zenél" ha hozzá ér az ember. Említettem nekik hogy a legutolsó látogatás alkalmával meghúzták a vázat és a teleszkópot, az üzlet tulajdonosával tudtam beszélni aki mondta hogy röstelli a dolgot de lehet szerinte így vehettem tőlük vagy nálam sérült le és eddig nem vettem észre mondtam neki hogy ki zárt mióta a Neuzer Nelsonom ki rohadt alólam azóta kerékpárt vízzel nem mosok Lidl-ben kapható univerzális nedves törlőkendővel tisztítom át a kerékpárt állandóan. Korábban az üzlet vezető autókozmetikában utazott így helyre hozta a vázat.
    Előtte:

    Utána:

    Az "elátkozott" nevet azért kapta mert megint sikerült "össze törniük" a kerékpárt 😅 viharos szél és széllökések volt tegnapig a környékünkön a kerékpárt ami a kitámasztóján állt feldöntotte a szél a kosár fogta meg a kerékpárt védve a komolyabb sérülésektől de az nem élte túl a hálós rész be szakadt és kaptam hozzá ingyen ugyanolyan kosarat felszerelve a bolt vezető mikor ez látta az elmondása szerint sík ideg lett de sajnos a az első sárvédő így se úszta meg szerencsére a sárgán ugyanaz van így ki tudom cserélni bár így annak csökken az értéke mivel árulom. Azt mondta a tulaj ha tudok venni ugyanilyet akkor ki fizeti vagy ha vissza viszem le csiszolva akkor le festetti.

    Holnap szerelem fel a korábban említett Continental külsőket és félig defekt álló belsőket a gyártó szerint sűrűbb száll sűrűségű így jobban ellanál a szúrásos defektekkel szemben mint egy hagyományos verzió. Valamint megkapja a bbb bdp-09 rollerboys-t mivel a gyártó szerint kompatibilis a Cues családdal. KLS Fold 30 kerékpárzár elég masszív cucc az 1kg-s súlya ellenére még önvédelmi fegyvernek is simán elmegy két fajta rögzítése van a vázra csavarokkal a kulacs tartóra vagy tépőzárral, menetközben a rossz minőségű út burkolaton kissé csörög vagy inkább zörög a tartójában

Új hozzászólás Aktív témák