Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fulton

    addikt

    Utóbbi idöben próbálgatok nyergeket - finomítom a dolgokat a "tökéletes felé". Szeretem a Stealth Curved nyergem, jó betéttel es anélkül is nekem, de nem minden poziban. Drop on nem az igazi, vagy lehetne (van e jobb is? alapon)

    Selle SLR boost endurance ti316.: más formaja van mint a stealth pro-nak, nekem jobban tetszett a párnazata, szerintem kényelmesebb volt. A formával volt bajom. Igaz h nagy a kivágása, de annyira keskeny elől a két oldala, hogy már már kényelmetlen lesz, nem tud jól megtámaszkodni azon a kétoldali keskeny részen az ülepnél (főleg ha a medence kicsit előrefordul) Nadrág is be be gyűrödött - zavaró volt. Visszament.
    214gramm. 145mm.

    Ryet 3D from Ali: ez van fent most, úgy fest marad is.(am szerintem ez egy az egyben a Stealt Pro koppintása) Nem tudtam elképzelni milyen is lehet ez a 3D technology. Tetszik. Kevésbé kemény mint a Stealth.
    De vannak hiányosságok: körbe a nyeregnek van egy kávája ami mint egy kiálló perem végig fut a nyerg szélén. Mivel könnyen benyomódik a burkolat, így ez érezhető... Nem ertem erre mi szükség volt :U ..másik, hamar elérni a kemény alját, mivel elég puha a méhrács. Betét nélkül haaat, necc lesz sztem a káva és emiatt. Éppenhogy nem dörzsöl a széles orra(szélesebb).
    Alapjaiban így betéttel mindenben jónak találom egyelöre jobbnak mint a stealth-ot(?) meglátjuk majd kesőbbiekben.
    amiben kiemelkedő: az a drop. Nincs elnyomás/zsibbadás tovább ott tudok kényelmesen maradni eddigiek alapján. Tetszik hogy kevésbé emelt farkú. Szellőzésben szerintem kiemelkedő lesz.
    Tetszik a nyereg megjelenése is, sztem jól is mutat. Full carbon az egész.
    165gramm 150mm. Am lemértem csak kulacstartóval 8.2kg a bringa. Nem rossz ez, úgy hogy mikor megvettem pedál nélkül volt 8.6 kg.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák