Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nickwaren

    tag

    válasz Recon666 #11005 üzenetére

    Akkor rápróbálok majd, köszi a tippet.;)

    jozsi252:

    Svéd katonai csajka-főző szett-ként keress rá, elég sok helyen árulják eltérő árakon, de olyan 3,5 - 5 eFt körül jön ki. Spiritusz főzővel működik, én ezt kerestem, mivel gázos cuccot nem akartam, a spiritusz tablettás megoldást viszont nem találtam gazdaságosnak. Viszont rémlett, hogy ilyen katonai megoldás is létezik és egyszerű a működése, mint a faéknek. Csajka része a régi magyar katonai csajka, a fekete része a tűz tér, ebbe van két kis kihajtható láb, amire a csajkát teszed. Van hozzá egy kis spiritusz égőfej, amibe beletöltöd a deneturált szeszt, majd begyújtod. Ráteszed a tűzteret, majd a csajkát és kész, a végén a tüzet az égő zárókupakjával lehet eloltani. Egy netes leírás szerint félig kell tölteni az égőt használathoz, gyors itthoni tapasztalatom alapján ennél kevesebb is elég kb 0,5 liter víz felforralásához, kb egy felesnyi mennyiséget öntöttem bele. A tecsóban vettem hozzá szeszt, kb 900 Ft volt egy liter, de ennél olcsóbban is beszerezhető.

    Zé777:
    Ezt a tipped már felírtam a képzeletbeli listámra, mert olvastam a Haldón.;)
    A kis zacskós CZ bojlikat is nézted? Én az első két 10 kg-os pontyaimat annak köszönhetem, de csak az epres és a squid-es jött be.
    Idén is lehet változik a minőségük a nagy zacskósaknak, mivel elméletileg beszállítót váltanak, az egyik tagjuk mondta a Horgász Show-n.
    Erre a Zig-Rig őrületre leszek kíváncsi, mindenki ezt nyomja: SBS, Nash, Fox, Korda...

Új hozzászólás Aktív témák