Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz rayoliviero #10031 üzenetére

    Igen az :K ,azt ki tudja mi van benne... :F ,pl.az új 1 TB-os is 18mm vastag,mint az első generációs (régi) my passport,akkor vsz régi kék skorpió...Amit linkeltem,az natúr 500-as új WD egy mobilrackben,nem új Passport,azért más a kódja,de a vinyó a lényeg benne most.

    (#10029) Kezdő vagyok: hol írták,h max 3 eszközt kezel,nem is tudtam :F ,amúgy Smartware természetesen újakat is kezeli,azokhoz is járm,de adnak külön progit,ami végülis a egy "szétdarabolt Smartware" ,külön drive utility,secure stb.
    #9957 - (+ADATA HD710 )TV-s dolgok,ajánlások. + 2,5" kiegészítve: 1 TB-osnál nagyobb gyári kompaktba van jelenleg, 2 TB-osba WD gyárt (LG XD7 is talán,de hitvány cucc...), 1,5 TB:Seagate Goflex portable,Buffalo Ministation,Iomega Prestige (fém), Freecom MG, Lacie Rugged Mini
    ,legolcsóbb ebbe a méretve a WD,de érdemes még várni vele...jobb lett volna aluházzal....(Iponban megtalálsz párat,nem mindet,azért nem onnan...)
    Másikra: lehet hozzá egy 3,5" alu mobilrack (pl.)+hdd megoldás,3D-hez jól jöhet esata,felvevős dolgot nem próbáltam :N ,meg kell nézni mit tud,kezel (filerendszer stb.), vsz rá lehet dugni usb2-n és felismeri,rögzít rá,ha tudja NTFS-t,de dvd felvevőnél korábban másnál egész külső vinyót vmi védett,kódolt partícióvá alakította és PC-n nem lehetett látni tartalmát,oda kell erre is figyelni,tiednél máshogy van lehet...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák