Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz 5000watt #10125 üzenetére

    Akkor nincs ötletem... :N ,vsz benne lévő noname vezérlő az oka,támogatási listában sincs benne,sokat nem lehet vele kezdeni,max Merevlemez felügyelet SMART (S.M.A.R.T.) segítségével - www.hdsentinel.com topicjában is érdeklődj,hátha a fejlesztő tud vmit,v más progit javasolni...

    (#10120) phaseOne: előzőhöz annyi kiegészítés,h pl. WD-re is telepítve van előre progi,de ezek,ill. hardweres titkosítás használata is csak opcionális,külön el kell indítani,nem auto kezd el telepítgetni :N ,amúgy meg ugyanúgy csak rádugod-használod,mint egy pendrive-ot. Automatikusan max egy drivert (SES) rak fel,de azt észre se venni. Korábban volt a Virtual CD partíció,de az is eltávolítható volt,vmint újakon (enyémen) nem volt,csak akkor,ha titkosítást aktiváltam.
    Iomegából,amit linkeltél,az az 1. generációs usb3-as,nekem - illetve a boltokban - az újabb van,előbbi Seagate (vsz azért krepálhattak be), utóbbiak Toshiba belsősek,ami nálam tökéletesen megy. :K Ezekre is van előre egy vitual CD partíció telepítve,de csatlakozáskor,azon kívül,h megjelenik és felkínálja a titkosító progi telepítését,mást nem csinál,utólag eltávolítható,ha zavarna.
    Adata-ban ütés-vízálló még az SH14 is,de eléggé koszolódik.rajta lévő burkolat is fura...
    Jók,tetszetősek nagyon a LACIE külső vinyói is, a Rugged Mini jó választás lehet,részben fém,ami előnyösebb hőelvezetés miatt,mint a műanyag-gumi,ami a többi ütésállónál van,csak drágább is vmivel...( a 3 interface-es Triple meg jóval)
    Buffalo Ministation Plus, Extreme is ütésálló,minőségi japán cuccok,extra progival,pl. usb turbo driver,ára se rossz többihez képest.bár műanyag burkolat nem a legelőnyösebb itt se ,feketébe kényes is
    Precíz német minőség a Freecom , talán ők (v SP) gyártottak először 2,5" ütésálló cuccokat.a Tough Drive 3.0 jó választás,csak ez is drágább az átlagnál...de most pont lejjebb ment ára :)
    Kb. ez a kínálat stapabíró modellekből,ha van rá keret,akár utóbbi cuccokból is érdemes választani,ill. talán amcsi,német, ázsiaiból japán gyártókat előnyben részesíteni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák