Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz DeathAdder #12031 üzenetére

    Youtube-ot hagyd a franba... :DD
    Ez alapján 90 MB/s körül tud usb 3.0-án, vsz 3 tányéros vinyó lehet benne (3x334 GB), ennél gyorsabbak 2,5"-be csak az 500 GB- os tányérokkal szereltek - újabb db, pl. lentebb említett ADATA cuccai HD710, SP, Transcend stb., vmint mobilrackbe veszel pl. új 2x500 tányéros WD, Toshiba stb. vinyót, ill nagyobb 1-5-2 TB-os modelleé (WD, új Toshibák), apropó 1,5 TB- os Basic elég jó áron van... :Y
    Ezek az újak kb.max 100-120 Mb/s-es szekvenciális írás-olvasást tudnak (natúr hdd teszt).
    300 GB-ban nincs. 500 GB-ása tkell venned. ha elég annyi (az alatt nem érdemes) :K

    (#12032) D5: Azt tudtam, h Adata-khoz adják a HDDtoGo progit, de azzal is jó sokáig eltart, az csak lekódolja, v újra is formázza az adott részt, mert akkor passzolós...?
    Ilyen célra jók a hw-es titkosítással megáldott kütyük - WD My Passport, Iomega Ego Portable, Buffalo Ministation - ezeknél külön saját kis progijával egyszerre aktiválható jelszavas zár (bár ehhez telepíteni kell másik gépre is, de az csak részletkérdés) , anélkül nem is látszik rendszerben, sőt WD-nél tetszés szerint ki is kapcsolható utólag adott rész törlése nélkül, h más eszközökön - TV, médialejátszó - is lehessen használni.
    Ha ez kellett volna, mért nem kerestél rá, kérdeztél itt előtte :F
    Másik mód, h újraformáz egy titkosított partíciót, erre win7/8 felsőbb kategóriás kiadásaiban is ott a Bitlocker (adatokat ilyenkor nemtom törli-e...?), nekem is van Ultimatbe, de én a TrueCrypt-ot használom (leírás). azt még FBI sem tudta feltörni (link), nem olyan könnyű úgy látszik, mint NCIS sorozat laborjában... :DDD Tehát elején kellett volna egy meglépni, útólag nemtom.., vhova át kéne menteni cuccokat addig, v google-ba találni xyz jelszavas zár progikat, de azok nemtom mennyire megbízhatóak,+ a jobbak meg ált. fizetősek.

    Lehet kábelhossz az oka egy kis sebességeséshez :K , de pontosan milyen hosszú és mennyit tud azon?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák