Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz @matthew@ #13106 üzenetére

    Annyi, de azért jobb, mint a semmi.3-ból, ha mindent egybevetve nézünk, akkor egyértelműen WD a befutó ( netán Ultra), bejáratott, megbízható széria.Megemlítendő, h NYÁK-ra integrált usb csatija van, hw-es titkosítás miatt is, ezáltal nem tudod belőle viyót ki-be pakolászni, ha azt akarnád esetleg. Többi általában sima notivinyó hozzádugva egy sata-usb átalakítóhoz, mint mobilrackeknél.
    Garit nézve Adata [link], Silicon Power [link] is számításba jöhet a maga 3 évével.

    (#13105) Ankiszi: első körben jó lenne vmi screenshot Lemezkezelőről, Eszközkezelő, HD Sentinel SMART , milyen oprendszerek voltak gépeken :F
    Ha nincs nagy baj, lefuttatsz egy Check Disc-et [link], v elveszett, sérült partíciók visszahozására kiváló a TestDisk [link] progi is.
    Ha vinyó, usb vezérlő sérült (de akkor elvileg vinyót kioperálva belőle, átteheted másik rackbe), akkor cinkesebb a dolog, ha van hová menteni, ilyenkor jöhet a GetDataBack és társai.
    Érdemes ellenőrizni kábelt is, mert előfordul, h ha megtört, v nem megfelelően illeszkedik az aljzatba, akkor is feldobhat hasonló hibaüzenetet, tápot gondolom kap eleget, bár usb2 portba ajánlják Y kábelt a stabil működéshez.
    Hdd probléma és adatmentés topicokat is ajánlom figyelmedbe, ha komolyabb a helyzet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák