Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz >Deego.. #13583 üzenetére

    Alternatívák végett "gyári egybe" és külön külső ház+ vinyó megoldásokba korábbi hsz-okat tudom ajánlani: hsz1; hsz2; hsz3 .
    Kicsit extrém igényeket támasztasz, egy sima S2 okosteló szerintem nem tud annyi áramot adni egy 2,5" külső vinyónak, hogy meghajtsa :N (egy tablet esetleg) , ráadásul ezeken sokx usb2 microB csatlakozó van, tehát mképp közbe kéne iktatni vmi kábelt, v max ha a külső vinyón/racken type "A" csati van, abba belemenne másik vége. Másik megoldás általad is említett OTG kábel.
    LG monitor ilyen téren már jobb, ha támogatja külső eszközről usb lejátszást és adott fájlrendszert (NTFS /FAT32), működhet a dolog.

    Nem írtad fizikális méretet, de ha okostelón szeretnéd használni (ha tud róla lejátszani egyáltalán), akkor egy 3,5" asztali fix tápos jobban megfelelne, v 2,5"-nél Y usb kábelt használni és egyik végét tápolni egy külső aktív usb hubbal.
    Másik megoldás lenne egy wifi külső vinyó (esetleg NAS), de azok drágábbak jóval, nem jönne ki a keretből.

    Külső ház + hozzá vinyó megoldásnak, ahogy fentebbi linkekben is taglalva van, szétszerelhetőség, alkatrészenkénti esetleges hosszabb gariidő lehet az előnye, valamint aluház, mert kompaktba csak a drágább, prémium modelleké az.
    Melegedni huzamosabb használat után melegednek azért, ezért jobb az aluház, de azért műanyagban sem főnek meg, megbízhatóság meg lutri, 100%-osan megbízható nincs :N , sok minden függ rendeltetésszerű használattól is, vagy esetleg speciális kívül (burkolat)-belül (vinyó) strapabíró termékek használatától, de utóbbiak drágábbak...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák