Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Sareth #14773 üzenetére

    Az M3-at, vagy asound fórumtárs által is ajánlott My Passport Ultrát, amire a linkelt helyen megadják a 3 év garit és kiszállítás is ingyenes, ár is ok. Elements-eknél mindig is nagyobb volt a selejtráta, mivel az a fapados , alsó kategóriás szériája WD-nek. Szintúgy a Basics, Toshibáknál aluházas Stor.E Alu 2S / Slim modellek ajánlottak inkább [link], igaz drágábbak..

    Mivel ezen külső vinyők elsősorban PC, notebook használatra valók, ezért más eszközökön oda kell figyelni néhány dologra:

    - tápellátás: gyakori probléma, h TV-nél "USB IN" portban, vagy kap elég tápot és megy, vagy nem...ha megnövelt áramú "HDD IN" port van rajta, az a tuti. (bár tieden, ha jól néztem van 3 db, egyik vsz az lehet)

    - akadozó tallózás: bizonyos Samsung TV-knél sokan panaszkodtak külső vinyós lejátszásnál, akadozó, lassú mappa tallózásra, megnyitásra. Ezen elsődleges partíció helyett (Passport NTFS és elsődleges aszem), a logikaira való átparticionálás javított vmit, de nem oldotta meg teljesen. Vsz TV hardvere a ludas, v firmware update kéne neki, ami talán megoldja.

    Tehát látszik, h szerencsés esetben nem lesz probléma, de más esetben bele lehet futni kapásból 2 bosszantó dologba, v akár másba is, ami egy PC-n nyilván nem jelentkezne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák