Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kezdő vagyok

    őstag

    válasz King Unique #15238 üzenetére

    Sziasztok!
    Magával a HDD-vel nincsen baj,a régebbi My Passport-on levő telepítő után feltelepítve a frissítést,megint csak elkezdte járatni a processzort,de már 16 százalékon,és ész nélkül kommunikált a nettel valamit :W
    Többszörös le/felvétele után a Smartware programnak az lett a vége,hogy levettem,és a My Passport Ultrán levőt tettem fel.
    Előtte rengetegszer járkáltam egyébként a Total Commanderben is,kerestem a régebbi Smartware maradványokat,hát volt is egy csomó.
    Kitöröltem,fel újra a program+frissítés--processzor dolgozik.
    Ezt jó párszor eljátszottam,mármint a le-felvételt,Total Commanderes törölgetést,de a proci csak dolgozik alapjáraton is. :W
    Megint le,Total Commanderes tisztogatás után csak a frissítést tettem fel,de úgy se jött össze,nem akart működni a program rendesen,nem látta az egyik régebbi 2 terrás My Passport-ot.

    Végén aztán Smartware progi(k) le,Total Commanderes tisztogatás,majd az új My Passport Ultrán levő programot tettem fel,mely kétszer megfrissítette magát hirtelen,újraindítás után egyetlen kozmikus jelenség maradt:amiről fel szoktam tenni a Smartware programot(a legrégibb 1 TB-os HDD-mről),a számítógéphez csatlakoztatva nem dobta fel azt az ilyenkor szokásos üzenetet,hogy telepít eszközillesztő szoftvert,hanem "ismerősként"üdvözölte,az összes többi My Passport-nál telepítette az eszközillesztő szoftvert.
    Ja,és a My Passport Ultra is kivétel volt,mert amiről felmegy a program,ott sohanincs eszközillesztő szoftver telepítés.(És ugye erről ment fel az új program.)
    Az eredmény:most minden oké,nincs processzorjáratás,és netes észnélküli kommunikáció.

    Lényeg:az Ultráról kell feltenni a programot.

    Mindegyik HDD-m eddig kifogástalanul működik,bár a szoftverük is ilyen lenne. :((

    Ca3sar
    Szia!Nézzél rá erre az oldalra,én innen vettem:
    [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák