Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz chros #16690 üzenetére

    A gyártó oldalak infói se mindig pontosak, v épp feltétlen naprakészek, mert volt hogy 2 TB mximális HDD méret volt feltüntetve az USB 3.0 racknél is és simán kezelte a 3 TB-os merevlemezt. Valamint egy racket szerelhetnek, kiadhatnak 2-3 féle különböző vezérelővel is. Pl. a Sharkoon RC-nél is régebben 4 TB volt megemlítve maximális méretnél, az újabb chipekkel szerelt verzióknál már 6 TB.
    A Fantec háznál nem volt lassú az eSATA, kb, ugyanazt tudta azonos HDD-nél, mint az USB 3.0.
    Nem lehet rossz ez a Raidon, kompatibilitási táblázat is hasznos. :K Bár itt nem is a gyártó, hanem a tárhely mérete a fő kérdés kezelés szempontjából.

    (#16692) Kezdő vagyok: ilyen piszlicsáré dolgokkal nem foglalkoztam, már bocs. Meg szoktam néha én is, de amiatt még nem tapasztaltam hibát. :D Azért nem autó halogén reflektor izzó ez, h ne lehetne megfogni.
    Inkább egy komolyabb kosz, v felületi lerakódás talán, de az is inkább belül, mert ott vannak a fő érintkezők. Itt inkább a csatlakozó és aljzat illeszkedése az, ami még azonos szabványú elemek esetén se teljesen egyformán passzos, ez ami pl. okozhat kis kontakthibát. Vagy a sok csatlakoztatás miatt, kicsit megkophatnak az érintkezők, Type -A esetében is látszani szoktak a "csíkok" a fém felületen.

    Na meg lehet kábel és kábel között is kis különbség (árnyékolás, ellenállás). Pl. most vettem egy régi Hama passzív 2.0 USB hubhoz egy Mini-B típusú Y kábel, mert a régi 2.0-ás Passport a saját kábelével + a hub kb. 60 cm-es kábelével még USB 3.0 portban sem volt nyekkent meg. Persze külső vinyókhoz aktív hub való, csak kipróbáltam így is. Az Y kábel is 60 cm és azzal természetesen meghajtja 2 ágon, de 1 portból is, amin kicsit meglepődtem... :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák